NISSAN-Garantie blijft

100% fabrieksgarantie bij De Graaff

De fabrieksgarantie op uw auto blijft onverminderd geldig wanneer u onderhoud laat uitvoeren door De Graaff Autobedrijven. Waar u vroeger alleen bij de dealer terecht kon, blijft de fabrieksgarantie van uw auto sinds een aantal jaren ook bij merkonafhankelijke onderhoudsbedrijven van kracht. De onderhoudsspecialisten beschikken sinds de invoering van de Wet Monti en de BER2013- wetgeving over dezelfde technische informatie als de merkdealer. Doorvoering van die wet zorgde ervoor dat de fabrieksgarantie bij De Graaff gewoon geldig blijft. Zo is de garantie op uw auto volledig gewaarborgd.

Gegarandeerde kwaliteit

Europese wetgeving (BER) garandeert dat universele onderhoudsspecialisten beschikken over dezelfde technische informatie van uw auto als de merkdealer. Zo bent u vrij om te kiezen voor De Graaff zonder daarbij een risico te lopen met uw fabrieksgarantie. Onderhoud en reparatie vindt bij De Graaff altijd plaats conform de richtlijnen en specificaties van de autofabrikant en worden uitsluitend verricht door hooggekwalificeerde onderhoudsspecialisten. Zo bent u bij De Graaff verzekerd van dezelfde kwaliteit en garantie als bij de Kia dealer.

Prijs-kwaliteit verhouding

Kwaliteit, veiligheid en merkonafhankelijkheid spelen een belangrijke rol bij de keuze voor een garagebedrijf. De Graaff biedt u kwalitatief onderhoud en top-service tegen scherpe prijzen, waardoor we een betere keuze zijn dan de meeste merkdealers.